recreatie

Top 10 redenen om naar het strand te gaan

Huisje op het strand huren

 

 

 

 

Er zijn zo veel mooie stranden die van weelderig groen naar troebel bruin gaan. De afstand is zo groot. Er zijn bergen en valleien en verborgen watervallen en zeker meer dan één strand te zien. Op sommige stranden kun je trouwen, en een kind zandkastelen of andere spelletjes laten bouwen op het strand. Plotseling dwalen je gedachten af en probeer je iets te bedenken om te doen, waar moet ik heen? Er zijn een miljoen stranden om de familie te plezieren. Zullen we naar het strand gaan?

Onthoud dat stranden niet allemaal hetzelfde zijn. Je zult geen bananenslakken en preggie honden op hetzelfde strand vinden. Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden wanneer je beslist naar welk strand je gaat, hier zijn mijn top 5 redenen waarom we allemaal naar het strand zouden moeten gaan deze zomer.

Dit is een geweldige manier om uw gezin weg te krijgen van de drukte van de stad, en terug te keren naar de natuur.

1. Het strand is een geweldige plek om weg te komen van de drukte van de stad en terug te keren naar de natuur. – U kunt naar weilanden, wetlands, drenkelingen, zeegrasvelden, en natuurlijk zandstranden.

2. Het is een geweldige plek om uw kinderen te leren over zeeleeuwen, zeehonden, verbazingwekkende zeekliffen en hoe je overleeft als je wordt opgegeten door haaien.

3. U kunt naar het Wrangell-St. Elias National Park, het grootste reservaat van de hele Verenigde Staten. Het zit vol met beren, wolven, bergleeuwen, zeemeerminnen en heel veel andere wilde dieren.

4.Daag uw vaardigheden uit met een kajak, of als u er geen bezit, huur er dan een in Haleakala.

5.Er is een hertenkudde en een waterbuffelpunt en u zou kunnen kijken of u daar foto’s van kunt maken.

Kijk wat voor dieren je kunt spotten. Strandhuisjes huren op het strand zijn een leuke plek voor kinderen om naartoe te gaan.

Speel op het strand, beleef een hele leuke dag, word nat op een coole manier, voel de zon (of niet) en laat je zien door degenen om wie je geeft.

Strand speelgoed voor kinderen is erg handig. Er zijn er heel veel verkrijgbaar. Er zijn badeendjes, plastic ganzen, schommeltelefoons voor kinderen, brillen, camera’s en nog veel meer.

Het hete moerasland is een geweldige plek voor kinderen om te spelen. Maak een foto van ze. Omdat het kinderen zijn, hebben ze de neiging dingen te willen doen. Wees verbaasd. Als ze dat doen, wees dan niet bang om ze aan te moedigen om door te gaan.

Hieronder vindt u een lijst met 10 tips om u te helpen uw reis te plannen voor een onvergetelijke ervaring met uw kinderen.

1. Plan uw uitstapje naar het strand zo dat er kinderen zijn.

2. Zorg ervoor dat u uw reis in de maand juni plant. Juli en augustus zijn de slechtste maanden om hier te zijn. Plus, de stormen zijn veel erger in het moeras.

3. Heb je het weer gecontroleerd? Het wordt mooi, behalve voor de regens. Er zullen een paar regenachtige dagen zijn, maar na een tijdje zal het lichter worden.

4. Zorg ervoor dat je mama of papa als je buddy hebt.

5. Neem de juiste zwembroek mee. U kunt naakt zwemmen als u dat wilt, maar u moet een zwembroek meenemen, en net zo belangrijk, een regenhoes.

6. De handdoeken; inkomende oproepen voor handdoeken is een must. U zult ze nodig hebben om u op te kleden als u zich omkleedt.

7. Hou het licht op het strand. Hou het licht. Hoe hoger het licht is, hoe meer je kunt zien… en hoe makkelijker het is om je weg te vinden.

8. Vergeet je zonnebrandcrème niet.

9. Wees aardig en zacht voor de kleintjes, zij trekken de aandacht naar zich toe.

10. Picknick halverwege de dag. Als je zoals mij bent, zou je in de verleiding kunnen komen om wat chips, zoute snacks, en gebotteld water te eten voordat je helemaal uit gaat met de duikuitrusting. Misschien kom ik wel even langs voor een snel bezoekje voordat je het water in gaat. Maar je moet er klaar voor zijn. Want ik heb te veel tragedies gezien met te veel mensen.”

lees meer:

Huisje op strand huren

Overnachten op het strand

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.