Uncategorized

Dansen om te dansen

Groep Mensen Plezier Samen Onder De Zon

Ons antwoord was dat, "de beste methode om te leren dansen is om te oefenen met dansen en regelmatig te oefenen…….we doen onze dansen tot leven en we zijn blij om dit aan onze dans aan te bieden schoolleden en hun gezinnen. Onze filosofie is dat je maar zo'n goede danser bent als je laatste danservaring en dat is nooit erg."

We openden de dansstudio en laten alle mensen toe, ongeacht hun leeftijd of bekwaamheid. Alle beginners zijn welkom om de kick van leren dansen te komen ervaren. Wij doen tegen gereduceerd tarief een privé dansles voor onze leden.

Onze dansstijl is hiphop, daarom geven we onze groepslessen in hiphopformaat. We houden hun dansen graag eenvoudig en kort. De wekelijkse danslessen worden 'twee aan twee' genoemd. Tijdens de twee aan twee lessen oefenen de leden in een tijdsbestek van 45 minuten de basis hiphoppatronen, turn, round, open, crossover. Na de repetitieve en basisles begint het dansen in de freestyle-tijd in een groepssessie voor meerdere personen. Elke leerling heeft recht op één-op-één instructie en zal de hiphopdans naar hartenlust beoefenen. Dance studio

Leren dansen is leuk! Het gevoel vol vertrouwen op de muziek te bewegen en lof te ontvangen van vrienden en instructeurs terwijl je een dans voltooit terwijl je wordt gecomplimenteerd, is een adrenaline die zo hoog is, kan niet worden geëvenaard.

Onze lessen bevatten altijd partnerwerk als een fundamenteel element in de lessen. Studenten leren "dansen" met een partner terwijl ze tijdens de les aan nieuwe vaardigheden werken. Op het zomerkamp zijn onze weekdagen "C-beloften". Tijdens deze "GRAPting"-sessies oefenen de studenten de vaardigheden die ze in de klas hebben geleerd met hun danspartners. Aan het einde van elke les bekijken we de vaardigheden en dansbewegingen die we hebben geleerd en misschien ook de dansen die we die week op het kamp hebben geleerd.

"C-belofte" is minimaal 16 minuten aaneengesloten hiphopdansinstructie. Regelmatig doen we "GRAPTING day" met twee groepen studenten. Onze studenten van de zomeravond "C gelofte" dansen met elkaar tijdens de "GRAPting"-woorden gedurende de hele nacht.

Ons doel van "C-rolling" is om vertrouwen te creëren bij de studenten, zodat ze in staat zijn om op eigen kracht te dansen. Dat doen we door continu de verantwoordelijkheid van iedere leerling op de dansvloer te leggen. Het uitvoeren van de basis hiphop-danspassen, georganiseerd en in de maat van de muziek, is de primaire focus van onze "Crolling" -sessies. De lessen worden beschouwd als leeractiviteiten en vinden regelmatig plaats. Studenten kunnen verwachten dat ze elke les nieuwe stappen leren. De instructeur waarschuwt dat als de studenten lessen overslaan, ze niet zullen winnen. Door verantwoordelijkheid aan te leren, worden sterke dansvaardigheden gecreëerd.

Dans is een prachtige vorm van communicatie; it is anHKDIP en Los Angeles CassetteEerste leden van groepslessen bespreken belangrijke zaken en uitdagingen in hun leven met elkaar. De jonge studenten observeren hoe iemand anders zich voelt, uiten hun gevoelens met anderen in de klas. Door een leraar dit als onderdeel van de klas op zich te laten nemen, leren de leerlingen het belang van spraak tijdens een danslied. Door deel te nemen aan "C Rolling" leren leerlingen dat: Nu ze aandacht besteden aan wat ze doen, niet alleen aan de bewegingen die ze maken; Nu hebben ze interactie met hun leeftijdsgenoten buiten de klas, ze hebben niet deelgenomen aan een gechoreografeerde dans; Nu hebben ze het gevoel dat ze bijdragen aan het vermogen van hun groep om de dans correct uit te voeren; Nu zijn ze ervan overtuigd dat ze kunnen dansen zoals ze willen; Ze deden hun best om iets anders te doen met hun dans.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.