Uncategorized

zijnde Wijn

Gestoffeerd Bed Nabij Kast

Mijn eerste indruk toen ik hier was, was dat ik het gevoel had dat ik een ansichtkaart was binnengestapt op de Arrival-Port insburg. Het landschap was zo levendig en de zon die van de flarden weerkaatste op de winderigste velden vulde de ramen zorgden voor een waarlijk mystieke indruk.

De eigenaar en chef-kok pelgrimeren drie tot vier keer per jaar naar het bos. Dit geeft de gelegenheid om inzicht te krijgen in de stilte van het gebied en om de keuken te verbeteren. Hun scherpzinnige chef-kok heeft het vermogen om ingrediënten van lokale leveranciers te halen en ze vers en klaar op tafel te brengen.

De bedden in de kamers zijn gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen en dit draagt bij aan de sereniteit van het gebied. De kamers zijn versierd met verse planten en bloemen. In de wijnkelder is ook een tijdelijke galerieruimte gecreëerd. Deze is beschikbaar voor gasten die er nog van willen genieten voordat ze met pensioen gaan, zodat ze er thuis van kunnen genieten. Er zijn ook warme en koude kamers die geschikt zijn voor alleenstaanden, koppels of gezinnen. In de lobby is er een praktische douche en er is ook een wasservice.

Dit is een vijfsterrenhotel dat perfect is afgestemd op een budgetvriendelijke bestemming. Het heeft een rustgevend zwembad, een fitnessruimte en een salon. Alle kamers zijn mooi ontworpen en ingericht en er is een lichte kleurrijke salon met comfortabel meubilair. De totale Spa Vernaccia geeft u service die ongeëvenaard is. Een grote buitenruimte met schommel, handdoeken en boxen fungeert als een rode draad in de verder besloten achtertuin.

Het restaurant bevindt zich in de wijnkelder en is altijd goed bemand met obers van Italiaanse en Belgische afkomst. Het menu is een prachtige mix van westerse en oosterse gerechten.aramis, wat een lokale favoriet is, is een smakelijke spliterwtensouffle, terwijl mogollita knabbels geweldig zijn met een beetje boter en jam. De desserts verdienen een vermelding omdat ze bijna altijd beschikbaar zijn.

Voor degenen die iets meer geld te besteden hebben, is er een Lanzi hotel en een nieuw gebouw bij het station Etienne-de-Gaulle met een zwembad op het dak en een kinderbad. Dit was een broodnodige toevoeging aan het anders zo saaie hotel.

De hotels in Metz-Ville zijn vijf sterren etablissementen die u gemakkelijk doen vergeten dat u zich in een slaperig bergstadje bevindt. De inrichting is zeer licht, modern en stijlvol en het officieel geregistreerde trefpunt van het spoor-, weg- en luchtnetwerk.

Het personeel is allemaal ervaren en de faciliteiten, keuken en inrichting zijn uitstekend. De eigenaar en chef-kok is een echte local die de beste maaltijden serveert en altijd een glimlach, altijd. Gelegen aan de Route de Roi, in het centrum van Metz-Ville, bestond op het moment dat dit artikel werd geschreven het menu uit gehoornde lamsbreechasse metira longeycois, wat een goede keuze leek gezien de huiswijn voortreffelijk was. Roi Etienne, of zoals sommigen het noemen het 'Franse Restaurant' is gelegen op de derde verdieping en biedt een brede en interessante keuze aan eten. Het eten is tegelijkertijd elegant en eenvoudig, een deel van de Franse charme die het tot een Metz-Ville restaurant in zijn soort maakt. De al even aangename en ontspannen sfeer maakt het tot een gastronomisch hoogtepunt van Metz-Ville. De kaart biedt een indrukwekkend aanbod van à la carte en parfait.

Om een verblijfplaats te vinden in het hotel Metz-Ville raden wij u aan de meest recente internetbeoordelingen te raadplegen of te zoeken naar andere onlineilan. Als u niet tevreden bent met de internetbeoordelingen, raden wij u aan te zoeken naar meer diepgaande artikelen of op het web te zoeken naar hotels in Metz-Ville.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.