Uncategorized

Architectuur Reizen

Architectuur is een vorm van artistieke produktie waarbij een grote verscheidenheid van personen en bedrijven samenwerken om aan de veranderende behoeften van de dag te voldoen. Eenvoudig gezegd is het de toepassing van architectuur, ontwerp, planning en constructies op alledaagse situaties en ervaringen. Simpel gezegd is het een gecoördineerde activiteit waarbij een reeks van architectuur, planning en constructies worden uitgevoerd om te voldoen aan het programma van een klant.

Een architectonische reiservaring

Reizen door een stad of een landelijk gebied kan u een unieke architectonische reiservaring bieden. Neem een bus of trein door kleine steden en dorpen. U zult kleine gebouwen en tuinen tegenkomen met een ongelooflijk ontwerp en schitterende kleuren die u nergens anders zult zien. Ga door kleine treinstations met slecht weer (en krijg een beetje een sneak peak van de lokale bevolking). Huur een auto en bezoek enkele interessante musea, winkels en boerderijen. Bij het bezoeken van kleine gebouwen zult u waarschijnlijk lokale architecten en designstudenten tegen het lijf lopen. Als u een bezoek plant aan stedelijke gebieden, zoals New York City of San Francisco, bekijk dan de architectuur aan de hand van pilasters en eerbetonen die op interessante plaatsen zijn geplaatst. Neem hier nota van en plan om in de toekomst terug te keren.

Geweldige architectuur rondleidingen

Dagtochten met betrekking tot de architectuur van een stad of landelijk gebied zijn een geweldige manier om een stap terug in de tijd te zetten. Volg een rondleiding door een prestigieuze school of universiteit. Bezoek de site van een prachtig door de mens gemaakt bouwwerk (een 99 jaar oude brug is een geweldig voorbeeld). Of wijd uw hele reis aan een bepaalde architect of een bepaald ontwerp. De "doorkijk"-rondritten in een stad zijn ongelooflijk en zelfs van een eenvoudige rondrit kunt u veel leren. U kunt de bezienswaardigheden vanuit verschillende gezichtspunten bekijken en onderweg op elk moment vragen stellen. Bovendien zijn de touroperators zeer deskundig en benadrukken ze de sociaal verantwoorde bedrijfspraktijken van het gebied. De meeste voertuigen zijn uitgerust met een videosysteem in de auto met een digitale televisie en een gratis telefoondienst. Alle touroperators staan open voor vragen over de architectuur in de context en de betekenis van het bouwwerk. Uw reis naar New York zal worden versterkt door de mogelijkheid om de ateliers en musea van belangrijke architecten te bezoeken. Bezoek het Whitney Museum of American Art en bekijk de Weilhabitation. U zult de relevantie van specifieke gebouwen kunnen bespreken op een manier die begrip en waardering wekt. De foto's van de glas-in-loodramen en de duimafdrukfriezen zijn fascinerend. Toeristen kunnen in dezelfde tourbus zitten, in dezelfde kamers, en genieten van het gezelschap van dezelfde vriend die er de eerste keer ook bij was.

Archeologische uitstapjes zijn ook interessant. Kies een locatie en verken boerendorpen uit het pre-Columbiaanse tijdperk. Neem plaats in een replica van een 13e-eeuwse Spaanse gazebo. Reis met een historicus en leer de geschiedenis van het gebied. Liever een feestje? Probeer een karaokepakket. Leerlingen kunnen meezingen met een professionele zanger (met een echt publiek). Geniet van een picknicklunch met kaasproeverij en kooklessen en een film.

Jongerenreizen groepen houden van reizen in stijl. Smaragdkleurige watervallen, aangeklede tuinen, elegante restaurants en luxueuze busreizen zijn enkele van de thema's die gekozen kunnen worden voor een zomer- of herfsttour. Dit is een geweldige manier om zich onder de plaatselijke bevolking te mengen en niet met hen te concurreren. Een Frans geïnspireerde paardrijtocht is een bijzonder plezierige manier om uw Franse vakantie door te brengen.

Romantische en gezellige reisarrangementen kunnen worden verkregen via uw plaatselijke Franse toeristenbureau. In weinig steden van de wereld vindt u een aangenamere manier om een vreemd land te bereiken dan met de gondel van de Provence. De Provence biedt de liefhebbers van de natuur alles wat de zintuigen verrijkt. De paren die in de Provence verblijven, bezoeken meestal het meer waar een watervalOU gewoon sprankelen – een warme wolkenstroom opent zich op de bodem en verdwijnt dan snel, geen kielzog achterlatend. De vredige sfeer van het meer en het omringende zachte platteland dragen bij aan de eerder genoemde kleuren en de grootse Self-catering accommodatie maakt de reis in alle opzichten gedenkwaardig.

Frankrijk staat ook bekend om zijn gezellige keuken. Het Franse eten staat helemaal bovenaan de lijst van meest begeerde keukens ter wereld. Elk restaurant wordt verondersteld een oogverblindende sfeer te hebben, comfortabel meubilair, goed gevormde tafels en stoelen en fonkelend zilverwerk. Het is leuk, het is echt en het is wat een restaurant hoort te zijn. Ik ga je niet een bepaald restaurant aanraden, maar ik raad je aan om ze allemaal te proberen. Raad eens welke van hen u het meest bevalt – Chateauvieux Montreal bar en restaurant gelegen op de top van de Mont Royal Sussex mansions Hill in Montreal is de plek om te gaan. Als je van complex eten met een beetje persoonlijkheid houdt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.