recreatie

Zuid-Afrika – De Tuinroute

Zuid afrika safari

We kunnen niet wachten tot u Zuid Afrika’s 4×4 woestijn ervaring leert kennen. U rijdt door de Namibische woestijn in een 85 door heel gebied. U klimt door met mijt bedekte bergen en over gevaren om bij het Natatorium te komen. Het landschap is zoals u nog nooit gezien heeft. Het is spectaculair. De seizoenen zijn duidelijk en veranderen met verbluffende temperatuursveranderingen, nachtelijke wolkenformaties en regenboogkleuren die het landschap accentueren. Er is accommodatie beschikbaar. Als u Namibië bezoekt, ’s werelds grootste gematigde vlakte. Het hele land is een seizoenswoestijn en in de wintermaanden kunt u door de woestijn trekken. De zomer is de beste tijd om Namibië te bezoeken, omdat de temperaturen dan warm zijn en u kunt genieten van de lekkerste wijnen en spijzen uit de natuur.De traditie is Pass-Mark die voelbaar is op de voetstappen en paden in de  woestijn.

Namibië is een door Zuid-Afrika bezet gebied. Schoolreizen, waaronder Woestijnreizen, zijn een geweldige manier om de cultuur en het erfgoed van ons land te waarderen. Ze leggen de nadruk op sociaal en milieubewustzijn en leren de leerlingen over het rijke culturele erfgoed van Zuid-Afrika. Leerlingen worden aangemoedigd om hun eigen meningen en vooroordelen over de woestijnen en het ruige milieu in vraag te stellen. De Oranje polders, beroemd om hunstownous, liggen 700 km landinwaarts vanaf de kust op een uur rijden ten westen van Port Elizabeth. De uitgestrekte droge polders zijn gevormd door miljoenen jaren van wind en zand – net als de hele kustlijn van Namibië. Het uitzicht vanuit vogelperspectief op de eindeloze polders is spectaculair.

Dit is een ideale uitvalsbasis om de omliggende gebieden te verkennen en de onvermijdelijke woestijnvegetatie en het wildleven te onderzoeken. Het ideale vertrekpunt om de Oostkaap te verkennen. De Garden Route warmt op in het midden van het jaar tussen mei en september. De Garden Route is een eclectische mix van openbaar land, privé wildreservaten en privé eigen bosgebieden. Een must voor middelgrote privé wildreservaten. De zandstranden van St. Helena en veroorzaakt door de beschutte McGillivray apen, een ecosysteem van de oostelijke provincie in overvloed. Dit gebied is de plek waar je de grotere dieren zoals elanden kunt vinden. Het staat ook bekend om zijn scheepswrakken. U kunt uzelf een historische fix bezorgen door de scheepswrakken aan de Tuinroute te bezoeken.

Tuinroute boerderijen en campings. Dit is een ideale locatie om te wandelen en bushwalking. Er zijn ook spannende hands-on mogelijkheden. U kunt leren hoe u vee moet drijven op de veefokkerij, hoe u moet vissen en omgaan met krokodillen en Duitse wijn proeven in de Heineken kelders of een middag barbecueën in het Heineken Hotel. French Connection is beroemd om zijn Franse stijl accommodatie en Frans eten. Hoewel dit een vijfsterrenhotel is, is het goedkoop en we zouden het aanbevelen voor twee nachten. Paradise Junction is het begin van de Tuinroute, een handige omweg van de Tuinroute is het Paradiski Nationaal Park. U vindt er prachtige landschappen met wilde dieren van de Westkaap en majestueuze bergtoppen. Dit is een WAARDIGE plaats om even te stoppen en te genieten van de sereniteit aan het begin van de reis.

Het Nyika Plateau is het begin van het Cederberg gebied in de Oost Kaap. Goede accommodatie en picknickplaatsen voor het gezin. U kunt de Nyika Grotten en hun prehistorische schilderingen bekijken. Er is ook het vooruitzicht van sommige grote vogels. Ga verder naar Oranje en wandel door de Amboseli escarpment en ervaar het natte tijdperk landschap. Vogelliefhebbers zullen dit gebied geweldig vinden. Bedford, Wilderness en Mitziwho ( Mt) zijn drie van de beste plekken in de Oostkaap om te bergbeklimmen. De gebieden zijn ruig en u kunt dus leeuwen, olifanten en zebra’s van dichtbij meemaken. Er zijn begeleide tochten en zelfs een Serengeti bezichtiging. De ontvangst in deze gebieden is uitstekend. verwacht in augustus, september, oktober voor vogelaars, adelaars en wandelaars. Nu het regenseizoen in volle gang is, is dit zeker de tijd om erop uit te trekken en te genieten van het ruime aanbod aan vogels in Zuid-Afrika.

Lees meer

Rondreis Botswana

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.