recreatie

Wat je moet weten over de Coopers Gilde

Gezinsuitje

Als u denkt dat u veel exotische plaatselijke dieren wilt zien, dan zult u er zeker een heleboel zien wanneer u de Coopers Guild bezoekt. De plaats is gelegen in Clifton, een ouderwets stadje in de bossen. Binnen het Coopers Guild zijn er veel winkels, cafés, pubs en verdiepingsactiviteiten. U kunt ook zelf meehelpen aan verschillende gezinsuitjes die er plaatsvinden. Om u te helpen de beste tour van de plaats te krijgen, zal dit artikel u een idee geven over wat u kunt deelnemen aan.

De activiteiten die in het gebouw plaatsvinden zijn Log Flume, Caves, FootPlayland, behendigheidspark, TV met groot scherm, TV met klein scherm, speelzaal, en kinderspeelruimte. Dit artikel gaat niet over de activiteiten die in de Frio River plaatsvinden. U moet contact opnemen met het management van het gebouw om de specifieke activiteiten te kennen.

In het gebouw zijn ook rondleidingen waar u de ontwikkeling van antieke machines en werktuigen uit de tijd van de oude beschaving kunt bekijken. U kunt er onder meer beeldhouwwerken, schilderijen, miniatuurtuinen, fonteinen en ook een open haard bekijken. Er zijn verschillende historische galerijen in dit gebouw. U kunt ook getuige zijn van de drastische veranderingen in het gebouw tijdens de veranderingen in de jaren 1800.

U kunt ook een blik werpen op de geschiedenis van het gebouw. Als u geïnteresseerd bent in een glimp van de geschiedenis van vernieuwers en dromers, dan moet u het kunstwerk van houtskoolkunstenaar Becky Sperry zien. Zij ontwerpt aantrekkelijke houtskoolportretten van enkele van de meest bekende professionals en persoonlijkheden van vandaag. Sommige muren zijn beplakt met zwarte en witte potten, waarvan één een wijnfles is. De andere muren zijn prachtig bewerkt en beschilderd, en de hardhouten vloeren zijn bedekt met piepend tapijt.

U kunt ook het onverwachte aanschouwen hoe een kunstwerk wordt gecreëerd door hout dat vers uit het bos is gekapt in een stalen frame te plaatsen. Sommige modellen worden gegeven naargelang het aantal jaren dat het hout is vervaardigd. Als u een stukje van het verleden wilt hebben, kunt u een stukje van de toekomst krijgen, want het gebouw is al voorzien van de modernste verlichting en beschikt over verwarming en airconditioning.

 

lees meer:

 

Escape room

Bedrijfsuitje

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.