recreatie

The Coopers Guild House

Dagje uit Utrecht

 

 

 

Het Coopers Guild House in het oude Orroroo gebouw is zeker de plattegrond die de meeste mensen interesseert. Mensen die aan claustrofobie lijden, zullen zeker troost putten uit het feit dat het gebouw op de tweede verdieping ligt en dat de Penthouse Room als extra kamer kan worden gebruikt. Hoewel de indeling van de vijf kamers in het huis hetzelfde is, is nummer 62 een beetje groter dan de andere kamers.

Nummer 4 is de lobby van het Coopers Gilde gebouw. Je kunt er met de lift komen. De lobby is een grote, rechthoekige ruimte waar je de oceaan en de bergen kunt zien. Je kunt de trap gebruiken om op de tweede verdieping te komen. Je vindt er de kamers nummer 1, 2, 3 en 4. De vijfde kamer is de Eye Room. Het stelt u in staat om direct in de buitenlucht te kijken. Eigenlijk is de lobby vrij groot en u kunt ook uw familie meenemen in de Eye Room.

Het gebouw zit vol met meters, waarbij elke verdieping als meters is. Het gebouw is verdeeld in verschillende verhalen het nodigt u uit voor een leuk dagje uit. De bovenste verdiepingen zijn de lange verhalen, en de onderste verdiepingen zijn de korte verhalen. Eigenlijk zijn de korte verhalen die naar het midden van het gebouw wijzen, de ramen. Als je geluk hebt, zie je de vogels en de wonderen uit de ramen vliegen. Het gebouw zit vol ramen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want de mensen in het Gilde bouwen hun eigen beweegbare skyway. Ze bedekken de ogen met hun vleugels.

Daarnaast zijn er de normale gebouwen in het Gilde. De White Walk toren, het Stone Walk gebouw, en de Air Walk toren zijn de belangrijkste gebouwen in het gebouw. Deze drie gebouwen hebben koperkleurige daken. De Wandelsmelterij heeft een rood dak. Het Guild Coat Of Arms is eigenlijk de bron van inkomsten voor het bedrijf. Ze hebben eigenlijk een wet van Kira’s Kasteel. Het is een militair bouwwerk; er is een gat in de top van de toren waar het wapenschild van de koning van Engeland is geplaatst.

U kunt meer informatie vinden over het gebouw ofques. Het is een fascinerende plaats om te bezoeken als u in Devon bent.

lees meer:

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.