recreatie

Reis naar Zuid-Afrika

Zuid afrika safari

Wij kunnen uw reispakket op maat maken zodat u Afrika in comfort en stijl kunt ervaren. Of u nu met een groep vrienden wilt reizen, de cultuur wilt zien of een romantische reis wilt maken, wij kunnen het regelen. Of u nu op zoek bent naar avontuur, een familiereis of u bent een stel dat geïnteresseerd is in duiken van wereldklasse, wij kunnen een reis naar de kust regelen. Of u nu geïnteresseerd bent in cultuur, wilde dieren, wandelen of gewoon een plek om te ontspannen en tot rust komen, kunnen wij een tour regelen met onze gespecialiseerde reis team.

Of u nu geïnteresseerd bent in duiken van wereldklasse of gewoon wilt ontspannen op het strand, wij kunnen een uitstapje regelen naar Maria deibel waar u kunt snorkelen met dolfijnen, zwemmen met zeeschildpadden of de ongelooflijke onderwaterflora kunt bekijken. Er is ook een waterpark in de buurt als u niet uw hele reis wilt doorbrengen met u te verbazen over de lagune. Met zoveel mogelijkheden, zoveel plaatsen om te bezoeken en zoveel dingen om te doen, is het geen wonder dat bezoekers blijven terugkomen.

Een van de leukste aspecten van een reis naar Zuid-Afrika is dat u de mogelijkheid heeft om u aan te passen aan uw levensstijl. Als u in Kaapstad woont en de kust wilt bezoeken, hoeft u alleen maar te kijken wat u interesseert. Als u vanuit een andere plaats in Zuid-Afrika reist, of zelfs als u hier woont maar de kust wilt bezoeken, zult u veel verschillende manieren vinden om uw ervaring op maat te maken.

Een van de populairste manieren om de Kaap te bezoeken is per dagtrip. Dit geeft u de kans om de hoogtepunten te zien van wat de Cape Breakwaters tot Robbeneiland, en de Pick & Choose waar u kunt winkelen voor verse vis en schelpdieren.

Medicijnen voor reizigers

Als u met uw kinderen naar Zuid-Afrika safari gaat en geen risico wilt lopen op malaria, kunt u een aantal vaccinaties nemen om u en uw gezin te beschermen tegen ziek worden. Neem de malariatabletten die door het Royal People’s Hospital worden aanbevolen. De Zuid-Afrikaanse Nationale Gezondheidsdienst moedigt toeristen aan om hun temperatuur te laten controleren met een malaria-reagens. Tarbosan moedigt reizigers aan de profylactische injecties te nemen.

Hepatitis A en B vaccinaties kunnen u beschermen tegen deze virale infecties.

Eten wanneer u op vakantie bent, is eten dus erg belangrijk. U wilt niet ziek worden, dus eet voedsel met veel verse kruiden en verse groenten, salades, fruit en lekkere droge producten. Chocolade, bloemen, koffie en tabakspluga zijn er gewenst. Als uw schoenen niet in de picknickmand passen, koop dan een paar comfortabele wandelschoenen. Breng in uw vrije tijd een beschrijving van uw reis mee naar de receptionist van uw hostel of hotel. Vertel hen dat u op een culinaire rondreis bent. Zij zullen u zeker advies geven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.