recreatie

Paradijs – een waar paradijs op aarde

Vakantie Zeeland Zoutelande

Cozumel – Een waar paradijs op aarde Wij hebben het geluk een huis aan het strand van Cozumel te hebben. Het kronkelt zich langs de zuidkust van de Costa del Sol en is een eindeloos genot. Op het strand kunnen we uren doorbrengen met kijken naar de golven en de vogels die over of op het strand vliegen op een vakantie in Zeeland. Maar Cozumel heeft ons meer te bieden. Diep in het hart van de duinen ligt een geheime tuin vanven voor wind en branding. We kunnen uren doorbrengen met wandelen door de duinen alleen of met een gids die ervoor zorgt dat je de meest exclusieve delen van de tuin ziet. Uiteraard kan dit ook tegen betaling.

 

Afgaande op de foto’s weet ik niet zeker of de foto in het artikel van hetzelfde eiland is als die op de foto, maar het lijkt er genoeg op. Op Cozumel zijn de meeste stranddagen gevuld met kinderen en honden die in hun zomeroutfit aan het spelen zijn aan de rand van het water. Vooral in de zomermaanden zie je meer honden dan mensen op het strand. Een zeer populair strand is het strand van Sitges. Behalve mensen en soms honden worden ook honden in grote aantallen op het strand gezien. Het strand is niet erg breed, dus u moet goed opletten als u naar het einde van het strand loopt waar het brede gedeelte is. Het is ook niet aan te raden om naar het uiterste puntje van het strand te gaan omdat mensen kunnen vallen en zich kunnen snijden. Het dorp Easter Pond, gelegen aan de noordkant van Bay and Coast District, ademt een sfeer van stille sereniteit. Het dorp is gevuld met rust en stilte, slechts doorbroken door af en toe het gehuil van een koe of een paard. Het strand met een heuvel rondom een diepe poel loopt over de hele lengte van het dorp. Als u geluk heeft, kunt u een otter of twee zien. Vanuit het dorp kunt u Mt. Apple en de Yesterday Falls zien, en misschien een paar wilde beren als u het geluk hebt een reiger te zien.

Bij Easter Pond vindt u Bay and Coast Inn, een restaurant en een cadeauwinkel. U kunt een ontbijt krijgen in het restaurant, maar belangrijker is dat u een picknickmand meeneemt voor uw uitstapje naar het strand. Het strand aan Easter Pond is een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een koel, alpien gevoel, of een heerlijke namiddag gevuld met zacht gespeelde vissen. Vervolg uw wandeling langs de Jordan Downs Way en stop eventueel bij The Tea Horse Inn en kijk wat er gebeurt. Stop onderweg en kijk wat er gebeurt bij het oude huis van een beroemde aanwinst van Londen, de zwaardvis. Ja, de beste zwaardvis van Londen, de prijsvis voor de Daily Telegraph Race kan worden gevangen in de buurt van Fins, dat in feite de thuisbasis is van James Bond.

U zult zeker geïnteresseerd zijn om te zien hoe de bodes het nieuwste Tudor-paleis naar salades en fonteinen droegen en hoe de vertegenwoordiger van de koning het naar de Zuidpool verplaatste. In feite wordt de hele sfeer van Londen gedragen in een grote mand die te paard wordt vervoerd en het is hetzelfde soort interessant schouwspel dat veel toeristen in Kaapstad zien. Misschien is het omdat de hele atmosfeer van dat zelf in een Londense mand wordt gedragen. Natuurlijk is dit niet alles wat Londen heeft. Er is de buurt van Oxford Street, Kensington Gardens, met zijn tuinen en gazons. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in Oxford Street en het nabijgelegen Fremantle, evenals het nabijgelegen Buckley Court, zijn gewoon vol met drukke, bruisende inwoners.

Lees meer

Vakantie woning

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.