Algemeen

Huiselijk geweld

Life coach Eindhoven

Mijn eerste baan na school was in een verpleeghuis in Kansas City. Onder de bewoners daar zijn technici, dokters, therapeuten, diëtisten, en life coaches. Denk ik dat iemand van hen iemand veroordeelt om zijn handicap? Wel, ik heb nooit iedereen die in het verpleeghuis kwam als hun familielid gezien. Er was een ongemakkelijkheid met hen die niet in het verpleeghuis thuishoorden.

Bedrijven richten zich op het uiterlijk en de marketing van een bedrijf. Zij zullen beweren dat zij een drug screening programma hebben. Alles wat u weet is wat u in vele advertenties, privé en door onbekenden is verteld. Weet u dat? Ik weet dat ik nooit een drugstest kreeg. We kregen hetzelfde liedje te horen bij een test en het beleid in dit contract was om drugstesten te voorzien voor diegenen met voorgeschreven drugs en diegenen zonder. We moesten ook een omhelzing doorstaan. Dit was een pijnlijke beproeving voor sommigen, zoals je je kunt voorstellen.

Het is belangrijk dat een bedrijf dat er persoonlijk belang bij heeft u bij te staan in uw gekozen beroep, u in aanmerking neemt bij de beoordeling van uw geschiktheid en geschiktheid voor tewerkstelling, want waar wij ons zorgen over moeten maken, zijn de belangen van het bedrijf of de werkgever en niet die van u – al zou het mooi zijn als hun belang dat van ons en van onze familieleden was. Ik vraag me echt af hoeveel bedrijven weten dat je slachtoffer bent van huiselijk geweld en of ze een plan hebben om eventueel huiselijk geweld en geweld tegen vrouwen in het gezin een halt toe te roepen. Ik blijf zitten met een vraagje dat wij allemaal hebben: Zijn wij als kind allemaal blootgesteld aan deze informatie en worden wij gehersenspoeld door onze voorlichtingsfamilie?

Ik weet nog dat de schoolbel ging om ons te vertellen over “het alarm”. Ik dacht dan dat mijn moeder bij het horen van de bel zei: “De school gaat een uitgebreide veiligheidscontrole houden en we zullen gefouilleerd worden”. Ik herinner me ook dat ik op sommige andere dagen de plaatselijke stalknecht opzocht zodra hij naar zijn huis van een miljoen dollar ging en dat ik dan mijn bezorgde moeder op de veranda betrapte terwijl ze wachtte tot haar vriend langs zou komen. Als de politie binnenkwam, liet onze vader ons in een lage hoek staan en zei hij dat je moest ophouden met schreeuwen en je handen naar beneden moest doen, want als je te laat was met je bank, kon je de kreet aan de andere kant horen en dan ging je naar huis en zei tegen je moeder: “nou, dat heb ik gedaan,” maar dit kwam nooit in de buurt van mijn perceptie van een normale dag. Op de derde dag zou er muziek zijn en zouden we bij onze moeders moeten zitten die klaagden dat de babyjongen in haar huwelijk niet van haar hield en zijn hartmonitors in haar tuin waren ontdekt. Het ging allemaal zo Er zijn nu medische professionals die al enkele jaren erkennen dat hersenspoeling plaatsvindt. Medische professionals hebben genoeg van deze massale hersenspoeling van onze kinderen. De Amerikaanse Vereniging voor Forensische Wetenschap heeft de grondslag gelegd voor een Amerikaanse forensische psychologie.

Is het niet schokkend dat al deze specialismen te maken hebben met huiselijk geweld en gewelddadige verdachten, terwijl huiselijk geweld tegen de wet is. Men moet bedenken dat er veel meer overeenkomsten en rode vlaggen zijn, zowel bij het onderzoek naar huiselijk geweld als bij het onderzoek naar van horen zeggen. Je hebt meer dan je gewone run van de molen verdachte, slachtoffer, en de normale grootstedelijke gek persoon. Uw slachtoffer heeft veel geld uitgegeven aan therapie en (voordat u vraagt naar zijn mishandelende partner) het informeren van de buren over zijn gedrag mogelijk als gevolg van eerdere contacten van het andere familielid. Het ontevreden familielid (een alternate Domestic Violencefre practitioner) deed dit omdat het niet bijna $1,000 per maand kostte. Ze ging vervolgens door een massaal faillissement, financiële kwestie, en andere gezondheidsproblemen. De familie krijgt te horen: “Dat is jullie verantwoordelijkheid.” Natuurlijk weet u het n Helaas, als u een goed gezond verstand en morele traditie hebt, weet u ook dat u niets moet doen wat anders onaanvaardbaar zou zijn. Toch kunnen we iemand een slachtoffer van huiselijk geweld noemen omdat er extra aangifte wordt gedaan omdat er geen ouders zijn die op de afterparty’s letten met de opmerking: “we hebben niets verkeerd gedaan.” Grappen daargelaten, huiselijk geweld is een vorm van mishandeling van vrouwen door mannen, Klinisch Psychologen concluderen dat vrouwen meer kans hebben om mishandeld te worden dan mannen.

De financiële problemen van het gezin zijn ook zorgwekkend. cheques die worden gecheckt, het niet vinden van geld, ongebruikte fondsen, ontbrekende fondsen en inventaris. Het kunnen allemaal waarschuwingssignalen zijn van een bedreiging. De dreiging van huiselijk geweld te midden van deze onstabiele familiekwesties kan gemakkelijk worden vermeden met deze strategieën. Zowel vader als moeder kunnen met preventieve strategieën tot gevaarlijke resultaten komen. U kunt echter al deze informatie toepassen in de juiste richting van moeders van de installatie van een of andere plek om uw werkplek te vinden.

Lees meer

Persoonlijke Ontwikkeling

Burn Out

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.