Algemeen

Hoe krijg je optimale voeding?

Dietist Breda

Eet altijd veel vers fruit en verse groenten, een aanbeveling van diëtist en medische professionals. Er is gesuggereerd dat we 5 porties fruit en groenten per dag moeten eten. De Daily Telegraph zegt verder dat “een rijk dieet van groenten en fruit nodig is om te voldoen aan de behoeften van mensen voor lichaamsbouw en andere micronutriënten.” Ook al zijn groenten en fruit goed voor je, er is nog een ander voordeel aan het eten van een beetje van hen ook. Dit voordeel is dat ze HET makkelijkst te bereiden zijn! Niet gemakkelijk om op je gewicht te letten, gemakkelijk te bereiden en smaakt geweldig. Ook heb je wortel- en appelkapjes die nog makkelijker te eten zijn. En er is Hypped voedsel =) Je hebt gelijk; nu kennen we alle voordelen en tegelijkertijd zijn we nog steeds slank en gezond. Zelfs met lage budgetten, drukke levens en de “drogramming” van kantoor eten we nog steeds goed en zijn we nog steeds slank. Het is moeilijk om evenwicht in je dieet te brengen, maar het is mogelijk als je bereid bent om iets anders te proberen.

Dit is mijn dieet, wat ik eet en waarom ik het eet. Het is een evenwichtige, voedzame, lekkere en gezonde manier van eten. Het is niet ingewikkeld, kost niet veel tijd en moeite en is heel plezierig. Voor meer informatie over een gezond voedingsplan en om gratis exemplaar van Smiling.  Ga naar het volgende niveau in je leven! Leer alle bereidingsniveaus van uw voedsel met deze informatie. Het is gemakkelijk! Open gewoon je ogen en zie al het heerlijke voedsel dat we eten en betreed de wereld van voedsel!!!! Er zijn veel mensen die bodybuilder willen spelen, maar ze hebben geen idee waar ze naar op zoek zijn! Wanneer je met eten aan de slag gaat, zul je merken dat het veel meer voldoening en plezier geeft dan zowat al het andere. Er zijn veel dingen te winnen door het eten van ten minste een vlees-gebaseerde maaltijd per dag. Ik zal zo dadelijk dieper ingaan op het bereiden van vleessnacks en -maaltijden. Ok, laten we nu teruggaan naar de voeding.

In een groot deel van dit artikel zal ik het hebben over het gebruik van supplementen om optimale voeding te krijgen. Een van de supplementen waar je naar moet kijken zijn veganistische en plantaardige supplementen. Niet alle supplementen zijn hetzelfde, en je moet de etiketten lezen als je ze krijgt. Sommigen zoeken alleen plantaardige ingrediënten, terwijl anderen alleen biologische ingrediënten zoeken. En dan zijn er nog de supplementen die op zoek gaan naar plantaardige reacties. Dit zijn meestal nieuwe supplementen in wording. Er zijn er een paar die volledig natuurlijke vitaminen en mineralen leveren, maar niet genoeg om een supplement genoemd te worden. Daaronder zijn AQ- proto thyroide, oogstralen en ammoniak. De auteur van dit artikel heeft deze niet geprobeerd, dus weten we niet of ze effectiever zijn dan andere supplementen die momenteel verkrijgbaar zijn. Het grootste verschil met supplementen versus het eten van volwaardig voedsel is dat het lichaam alle voedingsstoffen in de supplementen absorbeert en vervolgens de enzymen en het gewicht opbouwt om die voedingsstoffen weg te branden. Waist Turkey is een product dat beweert het metabolisme te verhogen en dat voor 95% vetvrij is. De urinaire nitrogenase zal de nieren helpen zich te ontdoen van de ammoniak en glucose die in de urine wordt aangetroffen. Dit caloriearme product wordt gemaakt van hele vogels en kan worden gekookt op hete kolen of in een snelkookpan. Er is niet veel schoonmaakwerk nodig.

Op de lijst van voedingsmiddelen kunnen vegetariërs een verscheidenheid aan gerechten krijgen; zolang ze maar geen transvetten bevatten. Zo is bijvoorbeeld romige aardappelpuree een vegetarische vervanger voor aardappelpuree; zilvervliesrijst is een vervanger voor witte rijst, en gebakken aardappelen zijn ook een vegetarische optie. Ook veel producten die als basisvoedsel worden beschouwd, zijn vegetarisch gemaakt, zoals trail mix, tomatensoep in blik, tomatenpuree, spaghettisaus en champignonsaus. De volgende keer dat je over je dieet nadenkt, denk er dan aan dat het niet nodig is om vlees te eten. Hoewel “vlees” vrij populair is bij de meeste Amerikanen, zijn velen zich er niet van bewust dat veel antibiotica worden gevoerd aan op boerderijen gefokte dieren, maar ook aan kippen en andere dieren. Ook krijgen sommige hammen en andere dieren die huisdieren zijn medicijnen en antibiotica om ziekten te voorkomen. Hoewel dit wordt gedaan om de dieren te helpen langer te leven en de mensen te helpen langer te leven, zijn de meeste Amerikanen zich niet bewust van deze praktijk. In werkelijkheid is het verkrijgen van zinvolle voedingsstoffen uit vlees meestal het resultaat van het kiezen van een voedselbron die gebaseerd is op gras – of het nu groenten, fruit of hele granen zijn – in plaats van graan-vlees. De meeste graanzaden en groenten en fruit bevatten veel suiker en andere neurotransmitter-vlees bevatten veel MSG en stikstof.

Lees meer

Afvallen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.