recreatie

Hoe kiest u het beste vakantiehuis?

Zoutelande huisje huren

Met verschillende vakantiehuisjes in het Verenigd Koninkrijk is het een uitdaging om te kiezen welke u wilt bezoeken. U kunt in eerste instantie kiezen uit de vakantiewoningen in Wales. Met een korte trip vanuit uw huis kunt u met uw gezin het Snowdonia National Park bezoeken. Als u de plek bereikt waar mythologie en werkelijkheid elkaar ontmoeten, kunt u een kleine wandeling maken naar de Reeping Geyser, waar de kleinste geiser zich bevindt tegen een achtergrond van stuivende lava. Deze tentcamping is eigendom van en wordt onderhouden door een familie, en is net zo wild en romantisch als u. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben.

De plek waar mythologie en realiteit elkaar ontmoeten is een korte wandeling naar de Reeping Geyser Vakantie Zeeland

Geisers tegen een achtergrond van stuivende lava

in het Reeping Geysers State Park aan de oever van de Noordzee. Verloren in de tijd sinds de dageraad van de mens, een kleine luxe huisjes beschermd door muren en heide, zijn omgebouwd intoorts groot genoeg om een feestje te houden. U zou zelfs kunnen overwegen om eens langs te gaan bij de vermaarde Royalounge Cottages. Niet ver van de kust kunt u de formidabele haak van Helensburgh en de vele goasses van Helensburgh Beach zien. Een ander huisje huren in de buurt is het Pembrokeshire CoastLife Cottages. Niet te ver van de kust kunt u de Circular Quay en de oude overblijfselen van Pembrokeshire zien.

Verloren in de tijd sinds de dageraad van de mens, is een door muren en heide beschermd plezierhuisje omgebouwd tot luxe vakantiehuisjes

bij het Poplar Bosstation niet ver van Theanticheat Cottage. U kunt zelfs de vergrote locomotief van de Forestry Commission zien Hier kunt u de restauratie zien- Uit gaat de fiets en op het treinsysteem van de Cumbria Railways. Bij uw vertrek uit Madrid staat er een trein klaar die u naar Stansted brengt, een welkome onderbreking aan de voet van Ben Nevis en het prachtige strand van Butcherblock. Een trein brengt u ook naar Oban, een afslag naar het Toeristenpad en dan verder naar Glasgow.

Het toeristische pad loopt twee keer langs de huizen van de beheerders en ook langs het Argyll Outdoor Centre naast het astrologisch observatorium. Voorbij de winkels stegen we een tamelijk steile helling en het pad volgt de rand van een klein bos in een weiland. De helling daalt geleidelijk tot een smalle golfbreker alvorens uit te monden in een uitzicht op de Galloway Hills en de polspaden van de Bretonse kust. Wij hebben ongeveer een half uur op de berm van het bos gelegen en de zonsondergang bewonderd. Hoewel de Galloway Hills erg druk zijn en het niet mogelijk is hier voor altijd te blijven, is dit kleine stukje kust ideaal – de ontspannen omgeving en het gevoel van de winkels in de hoofdstraat. We bezochten ook een kleine thermale rivier die weg van de kliffen in de Atlantische Oceaan uitmondt.

Het Romeinse fort van Tobermory drijft op het water 460 meter verderop en de site van een Romeins fort is verborgen in de achtergrond aan de horizon en we besloten om het op te nemen als een van die attracties in de buurtNelButeer.com36 We controleerden onze horloges toen we vertrokken van de parkeerplaats naast de hoofdweg, in de buurt van de hotels in Ibiza, we daalden af op de verharde grindweg en baanden ons een weg bergafwaarts naar het vakantiegebied van Tobermory.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.