recreatie

Het geheim voor een succesvol bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Utrecht

Persoonlijk, niet functioneel Je weet dat de dag begint op vrijdag. Dat zou het eerste zijn wat in je opkomt als je het over het weekend hebt. Maak die fout niet bij het plannen van een leuk bedrijfsuitje. Denk niet aan iets buiten de lijntjes. U zult er nooit meer aan denken in verband met uw werk! U geeft een extra dag voor het weekend. En het is niet in het bedrijfsweekend. Een evenement waar uw bedrijf niet verantwoordelijk voor is, is een productiever bedrijfsuitje. Het is een kans om contact te leggen met je collega’s van verschillende afdelingen en een sterkere band te ontwikkelen en op te bouwen. Een leuk bedrijfsuitje op persoonlijk vlak is van cruciaal belang voor het bedrijf als geheel. Deze teamuitjes zijn een kans om uw collega’s te laten weten dat u om hen geeft. Te laat komen is verspilling, ergernis, verlegenheid en een achterstand op het werk. Krijg de kans om respect te verdienen door jezelf wat vrije tijd te geven. Je weet nooit hoe je je carrière kunt verbeteren. Mis geen tijd en ga doelbewust vooruit.

Dit is het moment. In je gedachten ben je op een hoogtepunt. Je anticipatie is hoog. Je denkt aan de goede dingen die je wilt bereiken tijdens de rest van je werkdag. Je bent hoopvol dat de dag zal verlopen. Je keert terug naar je werk en er is niets veranderd. Je gaat naar e-mail en instrueert de supervisor. Je hebt het slechtste weekend ooit. Denk aan iets anders en vruchtbaarder? Ga achter de lege dag aan. Wees een student van de tijd en het leven. Je hebt nooit genoeg tijd om alles te doen. Het is genoeg om de tijd te nemen om te laten zien dat je om je collega’s geeft, maar ook om jezelf. Dat is het geheim van een geslaagd bedrijfsuitje! Dit zijn de maanden van eenvormigheid en eenvormigheid is niet aangenaam voor anderen. Werkactiviteiten zijn dan saai. U kunt uzelf geen energie geven en dit is niet leuk. Pas echter op dat dit niet in heel grote dingen uitmondt. Dit is het moment. Je moet transformeren. Je moet doen alsof Denk nog eens na.

Wat kunt u doen? 1. Anders handelen In plaats van je te gedragen. Je moet doen alsof

2. Vieren Dit is een leuke manier om je gebruikelijke activiteiten aan te passen. Hoe meer plezier je hebt, hoe meer ze je kunnen helpen. Probeer eens naar een Plants vs. Transform evenement te gaan zal de manier waarop je dingen doet veranderen.

3. Ga naar verschillende omgevingen Ga naar kunstbeurzen, festivals, kunstgaleries, kunst- en beeldentuinen als je deelneemt aan een van deze evenementen. Elk jaar brengen ze het beste en het slechtste naar boven. Neem de tijd om te zien wat leuk is en voel je niet onder druk gezet om een bepaalde activiteit te doen omdat het je in de problemen heeft gebracht.

4. Ga naar buiten Je hebt geen idee wat je zult leren. Neem de tijd om naar buiten te gaan en te ontdekken waar je geen weet van hebt. Het is niet te vroeg om naar het bos te gaan. Neem de tijd om bij wat muziek te gaan zitten en je buren te leren kennen. Je hebt de dag vrij. Laat uw potentieel worden verdiepen in iets dat potentieel zal hebben om uw bureau te verbeteren.U en uw bedrijfsuitje zullen er baat bij hebben. U krijgt de kans om uw collega’s op een veel ander niveau te leren kennen. U zult veel leren over uw werkomgeving en uw reactie daarop zal totaal anders zijn. Heel veel. U zult leren door het nemen van een verscheidenheid van opties is het beste. Als je capaciteiten, talenten of zorgen hebt, ga er dan mee aan de slag.

U zult de mogelijkheid hebben om uw netwerk uit te breiden. U zult in staat zijn om contacten te leggen met uw collega’s. Het evenement zal aangenamer zijn omdat u uit uw kantoor bent. Dat is een belangrijk moment waarop u het gedrag en de activiteit mist die u en uw collega’s direct voordeel opleveren. De moeite die u doet, zal u ten goede komen omdat u reist om anderen te ontmoeten. U zult zich meer ontspannen, comfortabel en zelfverzekerd voelen omdat u uzelf kent. Het is leuk! Als je denkt dat je er klaar voor bent, ga er dan voor! Als je interesse hebt in het ontwikkelen van een co-creatieve intelligentie met anderen, dan kan dat. Als je iets te bieden hebt, vertel anderen er dan over. Je moet oefenen met het bijwonen van bedrijfsuitjes. Het is echt een geweldige manier om uw sociale vaardigheden te verbeteren. Alles wat u leuk vindt, is als geld op de bank omdat u er de leiding over heeft. Wat zou u niet graag doen als het een teamactiviteit was die de moeite waard was?

Lees meer

Workshop

Hoelahoep

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.