Bouw en Wonen

Dakpannen reinigen

Impregneren dakpannen

Er zijn twee processen die u kunt toepassen bij het reinigen van de impregneren dakpannen. Het eerste is een poedervorm van polyethyleenchloride. Dit is een vrij effectieve oppervlakte-actieve stof voor scaling verven en verdiensten van het gebruik ervan. Het nadeel is echter dat schadelijke dampen de lucht kunnen vullen, het dak gevoelig is voor scheuren als gevolg van blootstelling aan slecht weer en kalkaanslag en het proces chemicaliën vereist die ook schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Een veel goedkoper alternatief is echter het gebruik van hogedrukbleekmiddel. In dit geval zijn de chemicaliën niet schadelijk, is het dak beschermd tegen kalkaanslag, hoeft u uw lichaam niet te beschermen tegen schadelijke dampen en is het proces vrij eenvoudig en bovendien niet giftig.

Voor een grondige reiniging is de beste optie echter de methode die bekend staat als ‘Chloordouche’. Het enige wat u in plaats daarvan nodig hebt, is een grote container met chloorpoeder, waar u ook rekening mee moet houden en die volledig bedekt moet worden met absorberend tufsteen over de dakpannen. Het heeft echt geen zin om oplossingen te gebruiken die te mooi zijn om waar te zijn, dus bereken hoeveel zuiveringszout nodig is voor een bepaalde ruimte. Als u zich zorgen maakt over de reinheid van zuiveringszout, moet u weten dat het even effectief is, in feite veel effectiever, dan chloor of broom.

Als u na de aankoop van voldoende fosfaten niet in staat bent de schoorvoetende verbinding naar de winkel aan te gaan, dan is het gezondheidsvriendelijke en hydroactieve Spiraal StRI, overloopcompartiment de ideale oplossing. Met deze methode kunt u alle mos, bladeren zeep en onzuiverheden voor altijd wegnemen zonder dat u hoeft in te leveren op de gewenste reinigingskracht en grote besparingen.

Waarom heb je een chemisch afbijtmiddel voor dakpannen nodig?

Sommige oplossingen zijn zo sterk dat ze zelfs het dak beschadigen. Dit gebeurt wanneer een chemische stof wordt gemengd met een hete oplossing om deze zachter te maken. Regen die met de chemische stof in contact komt, kan deze zo sterk maken dat deze in kleine schilfers afsplintert en van het dak valt. Een dergelijke situatie toont aan hoe gevaarlijk chemische oplossingen zijn. Aangezien u met grote hoeveelheden chemicaliën werkt, kunt u ze ook niet op het dak gebruiken, omdat u zich realiseert dat het schadelijk kan zijn voor het leven van uw dak als u dergelijke giftige stralen probeert te verwijderen.

Gebruik, gewapend met deze informatie, een groene dakreinigingsoplossing die beschikbaar is via aummneticpatio dakreinigingsnavigator en blijf veilig. Uw kinderen en uw huisdieren behoeden uw huis voor allerlei chemische repercussies.

Lees meer:
Dak reiniging Den haag
Dakpannen schoonmaken Den haag

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.