recreatie

Best Paris Hotels

Rondreis Parijs

Als u ervoor kiest om te reizen naar Parijs en te ontspannen in de beste Parijse hotels aan de rivier de Seine en de fascinerende restaurants en cafés zal er genoeg zijn om u bezig te houden. De hoofdstad van Frankrijk is de grootste Europese stad met alleen al meer dan 1.400 restaurants. Parijs is ook de thuisbasis van chique boetieks, stijlvolle emporiums en populaire cafés en nachtclubs.

Het maakt niet uit of u alleen komt of met uw gezin, er zijn het hele jaar door speciale evenementen en extra leuke activiteiten aan de gang. In feite heeft deze stad meer Michelin-sterrenrestaurants dan enige andere Europese stad en eist de eer op om uitgeroepen te worden tot het beste restaurant ter wereld voor een verscheidenheid aan onderscheiden gangen.

Om te beginnen; de beste dingen om te doen in Parijs, buiten de voor de hand liggende toeristische gebieden zijn om een reis naar het na donker te nemen. De Fransen houden van feesten en uitgaan en ze houden ’s avonds net zoveel van een kopje donkere espresso als overdag.

Wanneer u op zoek bent om te feesten de hele nacht lang moet je proberen te vermijden thefamous sites van Parijs. ervoor te zorgen dat uw reis naar Parijs van de luchthaven naar Parijs is probleemloos en onvergetelijk. Als je precies weet waar je heen moet, kun je de hele nacht doorbrengen met verhalen over je reis en feesten tot diep in de nacht met vrienden en familie.

De meeste jonge reizigers zullen een taxi nemen naar de Parijse monumenten en deze kunnen worden geregeld lang voordat u in Parijs aankomt. Het enige wat u hoeft te doen is reserveren, zodat u ’s avonds niet lang in de rij hoeft te staan.

Er zijn tal van limousine diensten die u naar uw hotel en laat u uw nacht beginnen met een glas wijn en wat lekker eten. Als u alleen reist of met een groep vrienden, kunt u misschien beter een taxi nemen. Deze zijn goedkoper en rijden meestal iets sneller dan het openbaar vervoer.

Bezienswaardigheden in Parijs

Op oudejaarsavond zet Parijs alles op alles om het nieuwe jaar te vieren. De straten zijn vol lichtjes en prachtig vuurwerk verlicht de straten vanaf de top van de Eiffeltoren tot het punt waar je rechtsaf kunt slaan en over de beroemde Louvre-muur kunt lopen zonder ooit iemand anders te zien.

U kunt overdag de toppen van de Eiffeltoren bezoeken om van het uitzicht vanaf de top te genieten en dan terugkomen om te ontspannen in een luxe taxi, klaar om ’s avonds het vuurwerk van de Eiffeltoren mee te maken.

Er zijn verschillende winkels met alle grote Franse merken. Een open bar is misschien iets minder bevorderlijk voor een rustige avond dan een rustige cocktail, dus neem geen taxi naar het einde van de Boulevard St Germain. In plaats daarvan kunt u naar de begane grond van de Heliot lopen, waar u kunt ontspannen met een cocktail op de top van de Eiffeltoren totdat de Parijzenaar over hun kerstkater heen zijn.

Tijdens uw wandelingen over de top van de Eiffeltoren wordt u vermaakt met verschillende geluiden die populair worden gemaakt door de toeristen die u hoogstwaarschijnlijk zult ontmoeten. Uit welke nationaliteit zij ook komen, de Eiffeltoren zal zeker indruk op hen maken met zijn adembenemende uitzicht over de stad. Als u een paar kilometer wandelt, ziet u de Eiffeltoren misschien bij volle maan, of omgekeerd.

De Franse Alpen zorgen voor grandioze wandelvakanties in en rondreis Parijs. Er zijn vele top wandelpaden, maar ook off-track paden voor de meer avontuurlijke wandelaar. Wat u ook kiest, u zult niet teleurgesteld worden door de prachtige uitzichten en de gematigde helling van de paden.

Lees meer:

Lezingen architectuur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.